Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Мітинг щодо річниці з дня загибелі льотчика СУ-25

Переглядів: 691

11 листопада 2015 року о 10.00 годині ранку біля села Тернівка, на трасі Харків-Сімферополь загинув пілот, Большаков Єгор Ігоревич. Нагадаємо, страшна авіакатастрофа сталася у зв’язку з навчальним польотом та зіткненням Су-25 з високовольтною лінією електропередач.

Тому, 11 листопада 2016 року відбувся мітинг: «Річниця з дня загибелі старшого лейтенанта, пілота Большакова Єгора. Вшанування пам’яті». Голова Вільнянської районної ради Салякін Андрій Олександрович, голова Вільнянської райдержадміністрації Руденко Олександр Андрійович та голова Тернівської сільської ради Лаврик Віктор Володимирович поклали квіти до могили загиблого пілота та висловили слова скорботи батькам, рідним, друзям та побратимам. Пам’ять про загиблого вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів на могилу. По закінченню мітингу усі присутні пройшлися до місця падіння літака.

Такий молодий і завзятий льотчик, йому було всього 23 роки, а він залишився в пам’яті усіх героєм, юним, розумним та вірним захисником Вітчизни. Командир та усі побратими попрохали пробачення у батьків, що не змогли вберегти його життя. Побудований меморіал пам’яті та  безліч квітів,   свідчать про те, що його не забуто.



« повернутися до списку новин