Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Засідання колегії райдержадміністрації

Переглядів: 701

27 грудня у малій залі засідань Вільнянської районної ради відбулося засідання колегії Вільнянської районної державної адміністрації. У роботі колегії взяли участь: депутат обласної ради Супруненко Аліна Григорівна, голова райдержадміністрації Руденко Олександр Андрійович, голова Вільнянської районної ради Салякін Андрій Олександрович, начальники управлінь та відділів райдержадміністрації, керівники територіальних органів центральних органів виконавчої влади, підприємств, установ та організацій району. 

На розгляд колегії, були винесені питання щодо виконання бюджету району за 9 місяців 2016 року та невідкладні завдання на перший квартал 2017 року, стан виконання Плану заходів з питань запобіганя корупції та забезпечення реалізації державної антикорупційної політики у Вільнянській районній державній адміністрації у другому півріччі 2016 року, стан оплати праці та легалізації заробітної плати на підприємствах, в установах організаціях району усіх форм власності. 
Учасники засідання заслухали звіт начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Балабанової Світлани Анатоліївни «Про стан роботи з кадрами, дотримання чинного законодавства про державну службу та з питань запобігання корупції в управлінні соціального захисту населення райдержадміністрації». 
По закінченню колегії, коли всі питання порядку денного були вичерпані, голова райдержадміністрації надав рекомендації та доручення доповідачам. Засідання колегіїї пройшло у вигляді доповідей та діалогу з приводу вищезазначених питань.



« повернутися до списку новин