Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Cвято наших годувальників

Переглядів: 659

18 листопада в районній державній адміністрації відбувся святковий концерт до Дня працівника сільського господарства. Найкращі у цій сфері отримали грамоти від голови Вільнянської райдержадміністрації, міського голови та голови Вільнянської районної ради, Салякіна Андрія Олександровича.

За сумлінну працю та з нагоди свята почесні грамоти від голови Вільнянської районної ради отримали: Кулагін Артур Володимирович (директор ТОВ агрофірма «Злагода»), Лавриненко Микола Іванович (голова ФГ «Лавріненко»), Міхно Іван Миколайович (директор ТОВ «Зоря»), Постол Інна Андріївна (директор ТОВ «Науково-виробниче підприємство сортостанція»), Чернова Наталія Павлівна (голова ФГ «Лан»), Юськевич Павло Васильович (директор приватного підприємства агрофірма «Авангард») та за підсумками «Врожай 2016» подяками відзначені 2 екіпажі комбайнових агрегатів: ТОВ «Зоря» і агрофірма «Родіна». До свята усі нагороджені працівники сільського господарства району отримали квіти та грошові премії.

Святковий концерт підготував районний будинок культури, для аграріїв району співали, грали, читали гуморески Чудіна Катерина, Карпенко Олена, Марченко Світлана, Тимченко Каріна,  Охріменко Тетяна, колектив «Журавка», Кутузов Євген, Гриня Олександр, тріо «Джерело» та Матвіївська группа «Віо». Салякін Андрій Олександрович привітав усіх присутніх зі словами: «Наші трударі, працівники села, дозвольте привітати Вас зі святом і побажати Вам та вашим родинам миру, міцного здоров’я, любові, злагоди, нових трудових здобутків, високих врожаїв і безперечно поваги з боку Української держави. Ми вдячні Вам за Вашу працю, якою ви годуєте не тільки народ і країну, але Ви наповнюєте бюджет нашого району, а ми намагаємося ці кошти повернути до Вас, у сільські школи, ФАПи, дитячі садочки, щоб Ви відчували підтримку місцевої влади до себе. Тому бажаю усім нам плідної та довготривалої праці. Зі святом!».

Саме від працівників сільського господарства залежить, що ми їстимемо завтра і як ці продукти вплинуть на наше життя, тому низький Вам уклін, наші працівники сільського господарства, в день Вашого професійного свята.



« повернутися до списку новин