Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Голова ради звітує!

Переглядів: 783

Частина 2. Особисті прийоми. Звернення громадян.

Протягом звітного періоду було заплановано проведення 23 виїзних прийомів громадян, проведено – 22, на яких звернувся 31 заявник.

Заплановано було проведення 24 особистих прийомів громадян, з яких проведено 23 (1 не проведено з причини відпустки голови ради), на яких звернулося 59 громадян. Десять звернень громадян розглянуто за місцем їх проживання.

Протягом року головою районної ради проведено 4 прямі «гарячі» телефонні лінії, на яких звернулося з різних питань 12 громадян.

До голови районної ради надійшло:

- 47 письмових звернень, з них 24 звернення від депутатів різних рівнів;

- 102 усних на особистому та виїзному прийомі та під час проведення телефонних ліній.

Всі звернення розглянуто та надано відповіді, роз'яснення та вирішено позитивно. Голова Вільнянської районної ради прийняв участь в 5 прийомах громадян, що проводив народний депутат України Кривохатько В.В. у Вільнянському районі.

З метою позитивного вирішення важливих проблемних питань голова Вільнянської районної ради двічі зустрічався з керівництвом КП Водоканал м.Запоріжжя Басанським Сергієм Володимировичем з питання сталого водопостачання населених пунктів району.

Також, двічі проведено зустріч з керівництвом управління Держгеокадастру в Запорізькій області (Шляховий В.В., Чкан Т.В.) з питання забезпечення жителів Вільнянського району земельними ділянками для ведення огородництва та особистого селянського господарства (для учасників АТО).

Проведено 2 зустрічі з начальником Запорізької дирекції «Укрпошта» Дорофєєвим Олегом Миколайовичем, під час яких вирішено питання продовження функціонування поштового відділенння с.Українка та його ремонту після пожежі.

Проведена зустріч з директором обласного лабораторного Центру Воробйовим О.Ф. щодо подовження дії договору оренди приміщення в якому знаходиться лабораторія Вільнянської ЦРКЛ.

Зустріч з заступником голови Запорізької обласної державної адміністрації Гугніним Е.А. та начальником департаменту освіти Запорізької облдержадміністрації Озеровою Т.Я. щодо проведення набору учнів на 2016-2017 навчальний рік до Вільнянського професійного ліцею.

Проведена зустріч з заступником начальника УКБ Запорізької обласної державної адміністрації Гафаровим А.Ф. з питання з'ясування кількості об'єктів будівництва, які мають технічну документацію та перебувають на обліку та виконанні в УКБ.

Проведена зустріч з керівником Державного регіонального проектно-вишукувального інституту "ЗАПОРІЖДІПРОВОДГОСП" Коломійцем О.А. з питання внесення змін до Проекту будівництва водогону Вільнянськ-Новогупалівка-Солоне та водогону Вільнянськ-Новомиколаївка І лінія І черга.

Голова районної ради прийняв участь у проведенні 4 засідань Колегії Вільнянської районної державної адміністрації.

Протягом року видано 180 розпоряджень голови районної ради, із них:

 83- з основної діяльності, 83- з кадрових питань та 14-з особового складу.

За звітний період до районної ради надійшло 5 звернень щодо доступу до публічної інформації. Всі звернення розглянуто згідно чинного законодавства, заявникам надано відповіді.

Регулярно проводяться прийоми депутатами районної ради на територіях.

Як свідчать результати зустрічей депутатів з виборцями, людей дуже хвилюють як політична, так і економічна ситуація в країні. Загальні для всіх питання: водозабезпечення, тарифна політика, санітарний стан територій, незадовільний стан доріг, бездомні тварини, відсутність освітлення вулиць. Окрема тема — медичне обслуговування населення та надання матеріальної допомоги.

Депутати районної ради, голова Вільнянської районної ради, керівники органів місцевого самоврядування беруть активну участь у суспільному житті, відвідують суспільно-політичні офіційні та урочисті святкові заходи.

Протягом 2016 року відзнаками Вільнянської районної ради нагороджено:

21 особа Грамотою Вільнянської районної ради та 80 – Подякою голови Вільнянської районної ради та 4 особи Грамотою Запорізької обласної ради.



« повернутися до списку новин