Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Прийом громадян головою Вільнянської районної ради

Переглядів: 596

6 грудня з 11.00 до 12.00 у приміщенні міської ради відбувся плановий прийом громадян головою Вільнянської районної ради Салякіним Андрієм Олександровичем.

На прийом прийшла провідний спеціаліст, економіст бухгалтерського відділу міської ради Берменн Неля Дмитрівна щодо питання контролю про перенесення коштів по комунальним дошкільним навчальним закладам та внесення змін до договору з ними. Ці зміни пов’язані з підвищенням мінімальної заробітної плати з 1 грудня.

Також до голови райради звернулася завідуюча комунальним закладом дитячого садочку №6 «Дзвіночок» Кіріянова Лілія Олексіївна про надання коштів з бюджету на встановлення у дитсадку енергозберігаючих вікон у 8 групах, за допомогою яких у групах буде тепліше. Вільнянська районна рада вже допомогла садочку «Дзвіночок у виділенні коштів на енергозберігаючі вікна, які було встановлено майже у 5 групах. Наплив дітей у групи великий. Вже на сьогодні до дитячого закладу «Дзвіночок» за списками на 2017 рік до ясельних груп 58 чоловік. Тому питання утеплення закладу є важливим. Голова Вільнянської районної ради Салякін А.О. пообіцяв посприяти та допомогти із зазначених питань. Прийом громадян пройшов продуктивно та без перешкод.

Питання на контролі у голови райради Салякіна А.О.



« повернутися до списку новин