Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Заплановані ремонти

Переглядів: 748

20 червня голова Вільнянської районної ради Салякін Андрій Олександрович з робочою поїздкою по району разом зі Смірним Денисом, директором  підрядної організації оглянули об’єкти, на які були виділені кошти з районного бюджету. Впершу чергу, це дитячий садочок «Барвінок» в Кам’яній селищній раді.

На цей об’єкт виділені кошти з обласного бюджету на його ремонт, Вільнянська районна рада допомогає та співфінансує разом з областю облаштування садочку та деякі види робіт. Головою Кам’яної селищної ради є Леончук Наталія Валеріївна, завідуюча дитячим садочком Кучеренко Людмила Василівна, вони разом з владою опікуються ремонтом садочку та зацікавлені у його відкритті 1 вересня. 

Другий об’єкт це ремонт покрівлі в Кам’янській ЗОШ І-ІІ ступенів, в якій навчається біля 100 дітей, директором є Хлопкова Олена Анатоліївна. Директор школи зацікавлена в оновленій крівлі, тому особисто контролює процес ремонту.

Також Салякіним Андрієм Олександровичем було оглянуто Кам’янський будинок культури, в якому теж покрівля в аварійному стані, заходи там не проходять у зв’язку з цим. Директором будинку культури є Горлова Ольга Павлівна, яка переймається заходами в селі і зацікавлена, щоб зберегти районний будинок культури. Потрібні кошти, питання буде розглядатися. Наступним об’єктом був Матвіївський ЗНВК «Всесвіт», де також ремонтується крівля. Директором Матвіївського ЗНВК «Всесвіт» є Фесенко Олена Сергіївна, яка завжди піклується про свій заклад та вчасно звертається за допомогою до районної влади щодо ремонтів та виділення коштів на них.  Роботи проводяться підрядною організацією на належному рівні, кошти освоєні, голова Вільнянської районної ради перевірив ремонти та крівлі особисто, побувавши на них. Салякін Андрій Олександрович зазначив, що садочки і школи мало того, що повинні існувати у кожній сільській раді, вони повинні бути в належному стані та придатні для навчання дітей, «цим ми і переймаємося, виділяємо кошти та намагаємося ремонтувати заклади, які цього потребують».

Верещага Вікторія (редактор редакції районного радіомовлення «Вільнянські вісті»)



« повернутися до списку новин