Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Семінар для безробітних громадян

Переглядів: 745

У Вільнянському районному центрі  зайнятості 11.07.2017 року  разом з соціальним партнером – Вільнянським бюро правової допомоги відбувся семінар для безробітних громадян.

Начальник бюро Ольга Крохмаль проінформувала присутніх про послуги, які надаються населенню, умови звернення та основну тематику проблемних питань.  Також застерегла про активізацію шахраїв, які займаються телефонним вимаганням коштів у довірливих людей.

Начальник відділу взаємодії з роботодавцями центру зайнятості Оксана Кириченко ознайомила присутніх з ситуацією, яка склалась на ринку праці в регіоні, з актуальними та перспективними вакансіями по Вільнянському району та Запоріжжю, а також з можливостями участі в оплачуваних громадських та інших роботах тимчасового характеру.

Після заходу, впродовж 2 годин відвідувачі центру зайнятості мали змогу отримати індивідуальну консультацію з юридичних питань від начальника Вільнянського бюро правової допомоги, в рамках «мобільного правового офісу», постійно діючого в приміщенні Вільнянського районного центру зайнятості з 10:00 до 12:00 годин кожний другий вівторок місяця.



« повернутися до списку новин