Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

Навчальний семінар для жителів села «Ефективне ведення сільського господарства»

Переглядів: 685

 

У Вільнянському районному центрі  зайнятості 17.07.2017 року  відбувся навчальний семінар для жителів села «Ефективне ведення сільського господарства». На якому обговорювалися проблемні питання, щодо працевлаштування жителів сільської місцевості.

Спеціаліст  центру зайнятості Прасолова Наталія ознайомила присутніх з актуальними та перспективними вакансіями, можливістю та умовами проходження професійного навчання (підготовка, перепідготовка, підвищення кваліфікації), участі у оплачуваних громадських роботах.

Тобто служба зайнятості може запропонувати безробітним громадянам в той період, поки немає постійної роботи, тимчасову зайнятість. Громадські роботи проводяться за рахунок роботодавців та за рахунок Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття. Найбільше це стосується громадян, які проживають у сільській місцевості.

Виконання нагальних тимчасових та громадських робіт розширюють можливості роботодавця у виборі майбутнього працівника, у т.ч. на дотаційне робоче місце. А  трудові навички,які отримують учасники робіт допомагають їм у майбутньому знайти постійну роботу.



« повернутися до списку новин