Вільнянська районна рада
Вільнянський район Запорізької області

«Олімпійського літа» в Запорізькій області

Переглядів: 672

Спортивно-оздоровчі заходи в програмі «Олімпійського літа» в Запорізькій області продовжуються. За інформацією директора ОЦ ФЗН «Спорт для всіх» Олега Рибченка, у с. Кирилівка Якимівського району проведено юнацький турнір з футболу під гаслом «Спорт для всіх у кожному дворі!», який  комунальний  заклад  «Обласний центр фізичного  здоров’я населення  «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради традиційно проводить на початку літа за підтримки управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації та обласної  федерації  футболу. 

На  спортивному майданчику зі штучним покриттям місцевої ДЮСШ «Азовець» змагалися юнаки 2003 р.н.  Боротися за нагороди прибули команди з міст Запоріжжя,  Вільнянська, Якимівського району. У вирішальному двобої зустрілися неодноразові переможці та призери обласних змагань – команди: «Мегаполіс» (місто Запоріжжя, тренер Юрій Кравченко) та «Колос» Вільнянської  ДЮСШ (тренер Дмитро Крошен).  Яскрава гра завершилась з рахунком 4-4. Несподівана втрата очок «Мегаполіса» в останньому турі з командою «Прогрес С.І.» позбавила запорізьких школярів шансів в боротьбі за перемогу в турнірі. За підсумками, у учнів ЗОШ №104 – срібні нагороди. Перше місце вибороли вихованці Вільнянської ДЮСШ «Колос». 

Переможці та призери  були нагороджені кубками, медалями та грамотами ОЦ ФЗН «Спорт для всіх».  

Тренери, представники команд та батьки юних спортсменів, які традиційно супроводжують свої команди, відзначили хороший рівень проведення заходу. Крім футбольних баталій, хлопчаки мали можливість оздоровитись на узбережжі Азовського моря та відпочити.

Тож щиро вітаємо команду Вільнянського району з перемогою! Так тримати! Молодці!



« повернутися до списку новин